Sonntag, 14. Februar 2016

ORACLE MySQL Live Webcast: Sicher, skalierbar, hochverfügbar, auditierbar: So unterstützt MySQL 5.7 Ihr SaaS-Geschäft

Morgen, Montag, den 15. Februar 2016 findet um 10:00 Uhr (CET) der deutschsprachige ORACLE MySQL Live Webcast zum Thema "Sicher, skalierbar, hochverfügbar, auditierbar: So unterstützt MySQL 5.7 Ihr SaaS-Geschäft" statt.

Der Referent ist Mario Beck, ORACLE, Sales Consulting Manager

Mehr:
https://eventreg.oracle.com/profile/web/index.cfm?PKWebID=0x297712aff6&source=EMEAFM15048281MPP088:OW:ES:LV

1 Kommentar:

  1. Здраво, сите, јас сум Адрик Вадим што живеам во градот Курган, сакам да споделам со сите вас овде за тоа како г-дин Бенџамин ми помага со заем од 15.000.000,00 рубли за да започнам со испорака на пијалоци со храна после сè што работам неколку хотели овде во Курган само за да заработам за живеење, но жално ми се уште имав потешкотии да платам кирија, но благодарам на Бога сега што сум самовработен сега со 5 работници кои работат во мојата грижа. Само ако барате финансиска слобода, ве советувам да контактирате со г-дин Бенџамин со оваа е-пошта подолу и што е бројот на апликацијата. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    AntwortenLöschen